Nominatie voor de Cultuurprijs van de stad Deinze 2017 in de categorie EDUCATIE voor VZW NOBO.

Het bestuur van de Cultuurraad nomineerde jullie op basis van het ingediende dossier voor de Cultuurprijs in de categorie educatie.

Stadsbestuur Deinze

Brielstraat 2 - 9800 Deinze

 

Daar we genomineerd zijn – wat op zich al een grote eer is –, kan dit ook leiden tot de toekenning van de prijs zelf.

Onze VZW NOBO, die de 17 scholen van het Vrij- en Gemeenschapsonderwijs ondersteunt met projecten (nadat het jarenlang de buitenschoolse opvang organiseerde) diende voor deze prestigieuze prijs het laatste project in : Het Deins Uitstappenboekje : een belevingsgids voor al onze lagere schoolkinderen. Het is de bedoeling dat onze Deinse kinderen (maar ook toeristen met hun gezin) de grote begrippen als ‘ cultuur ‘ ‘ erfgoed ‘ ‘ toerisme ‘ zelf ontdekken via de sites, die telkens naar interessante plekjes verwijzen, waarvan onze stad Deinze rijkelijk voorzien is.

De gidsen zelf werden aan alle gezinnen van Deinze in de scholen gratis verdeeld. Dit jaar werd ook een kindvriendelijke NOBO- fietsenroute voorgesteld, ondersteund door de provincie Oost-Vlaanderen.

 

  • Hoe kan je ons helpen om deze, door onze scholen, hun directeurs, leerkrachten en kinderen verdiende inspanningen, de prijs te laten winnen? Stem hiervoor ! Iedere Deinzenaar kan 1 keer stemmen per naam en geldig e-mail adres en je krijgt hiervan een bevestiging per mail. Je doet dit door hier te klikken

 

O​pmerking:

Per categorie dient u 1 stem uit te brengen. Niet alleen vzw Nobo dient u aan te duiden in de categorie Educatie, maar ook in de andere categorieën dient 1 stem uitgebracht te worden anders is uw stem ongeldig.

 

Namens het bestuur vzw Nobo Deinze,

 

Luc Dhaenens

V​oorzitter